Loading...

3 måneders forløb

En dedikeret periode hvor du målrettet arbejder med at skabe større vitalitet og overskud i dit liv

Der tages udgangspunkt i din aktuelle situation, og herfra skræddersys tiltag, opgaver og livvstilsændringer der skal støtte dig i at nå dit mål.

Holistisk tilgang

Det vil sige at dig og din livssituation i sin helhed, tages i betragtning, når vi sammen laver en plan. For at et orkester må spille godt, må alle musikerne være tilstede og nogenlunde på niveau - det vil sige at for at du oplever større trivsel og vitalitet, må både din kost, bevægelse, grad af stress, søvn, livsstil mm., spille sammen. Det er som regel ikke nok at kigge kun på feks maden eller dit aktivitetsniveau, da de kun er elementer i et større hele.

Når vi starter forløbet, undersøger vi sammen hvad dit udgangspunkt, og dit ønske for forløbet, er. Hvert forløb er nyt, da der tages afsæt i dig hvor du er nu.

Vi vil komme omkring grundelementerne for trivsel; især kost, bevægelse, stress og døgnrytmer. Også dine relationer, dine drømme, din økonomi - og hvad der i øvrigt viser sig relevant - vil vi inddrage i processen.

Fordelen ved et forløb er at du forpligter dig overfor dig selv til at efterleve din egen vision for lige præcis dit ønske for vitalitet og overskud 

Du har afklaret med dig selv, at vil arbejde koncentreret med dette i en periode hvor du undervejs har mig på sidelinjen til at holde det kølige overblik, støtte og opmuntre, så du holder dig på din sti.

Det er et praktisk forløb

En ting er at vide hvad du skal gøre for din trivsel, noget andet er at gøre det – og noget helt tredje er at blive ved med at gøre det!

Derfor vil du blive præsenteret for redskaber og viden undervejs - som du bliver bedt om aktivt at bruge - så du fremover på egen hånd skaber og bevarer sundhed, overskud og trivsel i dit liv.

Jeg er din personlige guide og følger dig hele vejen og du kan altid kontakte mig undervejs hvis du ryger af sporet eller har brug for støtte og vejledning.

Reélle resultater tager tid

Derfor er minimum deltagelsen i forløbet 3 måneder (12 uger). Vi mødes hver tredje uge til en times samtale hvor dine udfordringer, bekymringer og læringer får rum til at lande. Her får vi også mulighed for sammen at justere i din indsats, baseret på dine erfaringer og oplevelser dertil i forløbet.

Vi aftaler før start hvor langt et forløb du ønsker, og så er det denne tidsperiode vi arbejder med. Opdager du senere at du har brug for at udvide forløbet, er det med en ny 3 måneders periode.

  • Grundforløb: 5000,- (3 måneder med et møde hver 3. uge)

Vil du høre mere om forløbet eller aftale en opstart?

Så er du velkommen til at kontakte mig på kontakt@kristofferkallesen.dk

 

 

Tilbagemeldinger fra forløb

Den bedste beslutning jeg har taget meget længe, har været at kontakte Kristoffer. Jeg tog kontakt fordi jeg gennem længere tid var kommet til den erkendelse at jeg havde behov for at gøre noget godt for min krop og psyke. Ud over overvægt, var jeg meget påvirket at et for højt og ustabilt blodsukker, halsbrand, træthed og smerter og kramper i mine ben.

Kristoffer er lyttende og anerkendende, og samtidig god til at se hvad der var af udfordringer og blokeringer, der hindrede mig i at komme videre og nå de ønskede mål. Såvel Kristoffers personlighed, som processens trin passede meget godt til mit temperament, jeg blev hurtig klar over at dette ikke var en af de sædvanlige slankekure, quick fix, men en proces der gik i dybden med udvalgte emner og opgaver. Jeg valgte at løse de opgaver og udfordringer jeg blev stillet, ud fra en tro og tillid til at det var nødvendige skridt i den retning der ville få mig styrket gennem processen.

Jeg har for første gang i mit liv oplevet at få værktøjer der passer til mig, ud fra hvem jeg er og hvor jeg er i livet. Værktøjer som jeg vil være i stand til at tilpasse min situation fremadrettet.
At tage ansvar for min egen krop og psyke, at erkende at mine handlinger har påvirket mit helbred i negativ retning og erkendelsen af at jeg selv skal gøre arbejdet - det har været store læringer.
Selvom det kræver tid og energi er gevinsten at du ret hurtigt får mere energi, lyst og tid igen til at gøre de ting der egentlig er vigtigt og giver mening for dig. Det giver også overskud til at gøre op med ting, opgaver og personer der dræner dig og bruger dig uden at give igen.

- Marian Larsen

 

Jeg vil gerne skrive hvorfor jeg kontaktede Kristoffer. Jeg så en udsendelse med Kristoffer som havde samme symptomer som mig (følte jeg). Havde type 2 diabetes efter noget medicin og var lidt nede. Efter jeg har været i god behandling (5 måneder) hos Kristoffer må jeg virkelig sige det ændrede mit liv til det bedre. Gode samtaler og langsomt fik han mig på ret køl igen. Bruger stadig de gode ting jeg har lært igennem hele forløbet. Har kun godt at sige til hele fremgangsmåden.

- Dorte Bak