Loading...

Om Kristoffer

Jeg startede i 2017 mit firma og begyndte at hjælpe mennesker der havde type 2 diabetes, til at komme fri af deres medicin. Forinden havde jeg været sygemeldt i 14 måneder i forbindelse med stress kollaps og en diagnose med type 1 diabetes.

Udover at komme ovenpå efter stress-kollapset, havde jeg på det tidspunkt et stort behov for at gøre alt hvad jeg kunne, for at blive rask fra type 1 diabetesen - også selvom det ifølge den gængse viden, ikke skulle kunne lade sig gøre.

 

Jeg lavede alligevel en strategi (du kan finde hovedtrækkene her) og efter en måned var mit insulin-behov helt i nul, og forblev sådan, fra april 2016 frem til februar 2020, hvor blodsukkeret begyndte at stige, og insulin igen var påkrævet.

 

Selvom jeg nu tager insulin, ser jeg diabetesen som en gave jeg har fået for at lære.

Jeg kan se tilbage og virkelig vide med mig selv at jeg ikke kunne have gjort mere - og at jeg i den proces har lært enormt meget om kost, livsstil og stress håndtering, og ikke mindst indre tillid og at være tro mod mig selv, også når andre gåe en helt anden vej. 

 

Mit ønske er at inspirere til en naturlig og holistisk vej der fokuserer på at skabe sundhed og vitalitet - fremfor at håndtere underskud og sygdom - og til at gøre det bedst mulige i den kontekst vi hver især er i. 

Og at være den inspirationskilde og opbakning som jeg selv havde ønsket da jeg var på vej ind i stress og senere da jeg fik stillet type 1 diagnosen og kiggede efter andre muligheder og perspektiver end det, som det etablerede sundhedsvæsen umiddelbart kunne tilbyde.

I min proces med at få det bedre, har det været afgørende at jeg har haft hjælpere med på sidelinjen som har mødt mig der hvor jeg var, uden at ville fixe mig eller mine problemer, men støttet mig i at gøre mine egne indsigter og erfaringer. De troede på mig og det jeg havde gang i.

 

Erfaringer

Jeg har i mit eget liv haft berøring med stress og diabetes 1 og 2, samt arbejdet med klienter omkring:

  • At komme ud af langvarig stress og underskud.
  • At få et mere stabilt blodsukker med type 1 og 2 diabetes.
  • At komme ud af type 2 diabetes og ikke længere være afhængig af blodsukkersænkende medicin. 
  • At bevæge sig gennem livskriser, frem mod at være tro mod sig selv.
  • At tabe sig og få mere energi, dybere søvn og bedre humør.
  • At komme fri af gigt og uhensigtsmæssig inflammation i kroppen.
  • At øge styrke, smidighed i kroppen og lethed ved bevægelse.
 
 
Livet er som en vandring gennem mørke dale og over flotte bjergtoppe.
Nogle gange mister vi orienteringen og har brug for støtte undervejs.

 

Jeg kender de mørke dale, de svære stigninger og de flotte udsigter undervejs i en livsstilsomlægning og i en personlig udviklingsproces.

Det er netop selve rejsen frem mod sindsro, vitalitet og et liv levet i tråd med ens inderste natur jeg har stor glæde ved at støtte andre i.

 

Har du spørgsmål eller kommentarer, er du velkommen til at skrive til mig.

 

Jeg ser frem til at gå med dig på vejen

Kh Kristoffer Kallesen

 

* Har du interesse i type 1 diabetes, kan du her læse artikler fra min egen proces og herunder gå til side med TV portræt fra 2018 om mit projekt.

Gå til side med portrættet her (ses på TV2Nord)