Loading...

En Beyond-session er en videreudvikling af de samtaleformer der kendes fra coaching, psykoterapi, vejledning og rådgivning, og er udviklet af Philip Nees ved Nordlys Centret i Silkeborg.

Jeg har haft stor glæde af strukturen i sessionerne og den grund-atmosfære af ligeværdighed og selvansvarlighed der bærer dem. 

Beyond - at gå over

Når du kommer til en Beyond-session, kommer du med din labyrint. Noget går dig på, du rammer muren, er gået i stå, kan ikke se klart, og kommer ikke videre, selvom du prøver og prøver. 

Det er labyrinten. At forblive i sine vanemønstre, både i tanke og handling - og i måden man søger at løse sine udfordringer på. 

Formålet med sessionen er at støtte dig i at gå over labyrintenOver det du hidtil har prøvet, istedet for blot at prøve mere.

Det vil sige at dine udfordringer, problematikker og ønsker til arbejdspunkter høres, anerkendes og respekteres og er som en underliggende vibration gennem samtalen - men selve formålet med sessionen er at påpege mulighederne for at gå ad andre veje, end dem du hidtil har realiseret

Hvem er en Beyond session for?

  • For den modne, selvansvarlige og tillidsfulde person, der ønsker at arbejde med sig selv.
  • For den der har en intention om at møde sine inderste ressourcer og ønsker at arbejde fra det højeste sted i sig selv.

Selve sessionen

Fokus er på at stille et rum og en atmosfære til rådighed for dig, hvor du kan gøre dig dine egne erkendelser, snarere end at vi går efter at finde hurtige løsninger, samt at bane vejen for tillid til dine egne essentielle ressourcer.

Undervejs i sessionen er en clearing som er en invitation til selvrefleksion og til at give slip. 

Til slut opsummerer vi i fællesskab de indsigter samtalen har åbnet for.

Ønsker du at fortsætte aftaler vi hvordan et eventuelt videre forløb skal være, feks hvis det synes relevant at arbejde mere konkret på indsigter fra sessionen, så kan det gøres i den essentielle coaching eller kost og livsstils coachingen afhængig af temaet.

Kontakt

Email mig på kontakt@kristofferkallesen.dk eller brug kalenderen for at aftale en tid. På emailen er du også velkommen til at skrive hvis du har spørgsmål.


Mvh Kristoffer